Jobopening 2019-07-12T14:32:59+00:00

Join our Team

Join our Team

Recruitment Consultant bij Bizztalent

Wat als? Jij de volgende grote speler wordt in onze jonge organisatie?  En we jouw honger voor succes kunnen stillen met een job als Recruitment Consultant?

Nu ja, jonge organisatie, dat is wel relatief natuurlijk. Met ons hardwerkende team hebben we onze organisatie in 7 jaar tijd doen groeien tot een succesvol consultancykantoor dat vandaag ruim 90 IT consultants tewerkstelt over heel de relatief kleine oppervlakte van België.

Wat als? Wij als organisatie daar beter uitkomen?

Dit is wat we van jou verwachten:

Je loopt ‘s ochtends het kantoor binnen met een tophumeur – Of je doet op z’n minst alsof want het is tijd om kandidaten binnen te halen. Je kan na een inwerkperiode de juiste profielen van elkaar onderscheiden en weet hoe je werkzoekenden op de juiste manier telefonisch evalueert. Je bent overtuigend en nodigt hen uit voor een persoonlijk interview op ons kantoor in Antwerpen.

Je weet dat een goed huwelijk geen geheimen kent – En omdat wij onze klanten kennen is het tijd om wat meer over onze kandidaat te weten te komen. In een interview van een uurtje weet jij of je het geknipte Bizztalent profiel voor je hebt zitten en je kan hem of haar al linken aan een aantal van onze openstaande projecten.

Je weet wie verse vis verkoopt op de markt – Want de markt is onze favoriete plek. Je kent de belangen van onze klanten en kan consultants onder de juiste voorwaarden bij hen tewerkstellen. Je ontwikkelt een goed inzicht in de IT Consultancy markt en kan alle spelers ervan benaderen in het Nederlands, Frans (matig niveau is ok) en Engels. Dit is voor jou een evidentie door je ervaring of je werd ervoor klaargestoomd tijdens je Bacheloropleiding.

Je vergeet af en toe dat je al thuis had kunnen zijn – Want niemand verplicht je om naar huis te gaan op het einde van de werkdag. We zoeken mensen die prestatiegericht zijn en zich achter ons retentiebeleid kunnen scharen. Je treed op als Account manager om je klantenportefeuille te beheren en doet beroep op je creativiteit voor de organisatie van business events en jobbeurzen. Dit kan alleen door je van tijd tot tijd flexibel op te stellen.

En als? Jij daar als werknemer dan ook nog eens beter van wordt?

Voor wat hoort wat. En dit is wat jij van ons mag verwachten:

We zorgen ervoor dat jij het volgende rondje betaalt op café – We bieden je een afwisselende job met een afwisselend loon. Dit wil zeggen dat je een aantrekkelijk vast loon ontvangt op basis van je ervaring en dat de aard van je prestaties aangevuld wordt met een competitief commissieplan en extra legale voordelen waaronder een wagen en gsm-abonnement.

We laten je alles een maatje groter kopen – Dat zal nodig zijn want het is de bedoeling dat je samen met ons bedrijf groeit en jezelf ontpopt tot een volwaardige Recruitment Consultant en Business Developer. Afhankelijk van je persoonlijke ambities en prestaties bieden we je realistische groei opportuniteiten. Of je nu een job starter bent of al enige ervaring hebt, wij bieden je de kans om jezelf te ontplooien in een jong en dynamisch team en zijn een luisterend oor voor jouw input.

We laten je plekken zien die je nog niet eerder gezien hebt – We werken hard, maar plukken daar ook de vruchten van. Persoonlijke prestaties worden net als groepsprestaties beloond met extra’s. Elk kwartaal blikken we terug op de prestaties van de afgelopen maanden waarbij behaalde targets extra in de verf gezet worden. Verwacht je aan gezellige diners, plezierreisjes naar afwisselende bestemmingen en spannende groepsactiviteiten.

Hoe juist? Je zal helemaal in-house klaargestoomd worden en constant leren van je collega’s, een gezonde interesse in onze business is voldoende. De rest leren we je elke dag opnieuw bij!

Solliciteer hier:

Junior Recruitment Consultant
Senior Recruitment Consultant